Önkormányzati nyári napközis tábor 2020

Felhívjuk a nyári napközis táborban résztvevő gyermekek szüleinek figyelmét arra, hogy a tábor díját előre, heti bontásban kell befizetni legkésőbb az adott hetet megelőző hét csütörtökének 10 órájáig.

Az előzetesen leadott igény később módosítható, de csak abban az esetben, ha az igénylő szintén az adott hetet megelőző hét csütörtökének 10 órájáig azt jelzi. (Korábbi évek tapasztalataira alapozva, sokan jelölték, hogy hozzák a gyermeket, de a hétfői munkanapokon mégsem jelentek meg, ugyanakkor az étkezést a gyermek részére előző pénteken meg kellett rendelnünk. Kénytelenek vagyunk ebben az évben ezen módosítani, így aki előző héten nem fizeti be a tábor díját, gyermeke nem vehet részt a táborban, illetve lemondás esetén abban az esetben jár vissza a tábor díja, ha a lemondásra a megelőző hét csütörtökének 10 órájáig sor kerül). A táborért fizetendő díj: 7.500,- Ft/hét (ingyenesen étkezők esetében 3.000,- Ft/hét).

A tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendelet szerint a táborozásban csak az vehet részt, aki arra egészségileg alkalmas. A gyermek törvényes képviselője a rendelet 2. melléklete szerinti adattartalmú, a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt. A nyilatkozathoz szükséges nyomtatvány az önkormányzat honlapjáról letölthető, illetve a felügyeletet ellátó pedagógus adja át kitöltés céljából. A nyilatkozatot legkésőbb a táborozás megkezdésekor a pedagógus részére kell átadni.

A nyilatkozat letölthető innen!

A nyilatkozat letölthető innen!
Előző Kátyúzási munkálatok