Legfontosabb a megelőzés

Tisztelt Tamásiak!

Tekintettel arra, hogy az új koronavírus okozta fertőzés Magyarországon is megjelent, Tamási város vezetése megbeszélésre hívta a településen működő intézmények vezetőit, valamint a legnagyobb foglalkoztatókat, hogy közösen dolgozzák ki Tamásira vonatkoztatva azokat a megelőző intézkedéseket, melyek szükségesek ahhoz, hogy a koronavírus fertőzés kockázata minimálisra csökkenjen.

A városvezetés folyamatos kapcsolatban van az egészségügyi hatósággal, melynek utasításai alapján jár el, és megteszi a szükséges előkészületeket és óvintézkedéseket. Ennek alapján a város nagy tömegeket vonzó rendezvényei (köztük a március 15-i rendezvény) elmaradnak.

Kérjük, a tisztelt lakosságot, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak a higiéniás szabályok betartására, hiszen a kockázatok csökkentéséért önök is sokat tehetnek. A megelőzéssel kapcsolatban a következő linkre kattintva kaphatnak részletes tájékoztatást: https://koronavirus.gov.hu/megelozes

Kérjük, a tisztelt lakosságot, hogy az Önkormányzat által közölt információkat tartsák irányadónak, az abban foglalt gyakorlati tanácsokat alkalmazzák. 

Tamási Város Önkormányzata


https://koronavirus.gov.hu/megelozes

Letölthető dokumentumok


Lakossági tájékoztató
Megelőzési tanácsok

Lakossági tájékoztató
Megelőzési tanácsok
Előző Hirdetmény a koronavírus - járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről