Lakossági felmérés a Digitális átállás akcióterv elkészítéséhez Tamásiban

Kedves Válaszadó! 
 
A városok világszerte egyre inkább innovatív, fenntartható és integrált megoldásokat tesztelnek és adaptálnak, hogy zöldebb, hatékonyabb és élhetőbb helyekké váljanak. Ezekhez a legszélesebb körű és szintű együttműködéseket hozzák létre és működtetik. A digitális átállás – ami a digitális technológia alkalmazása által okozott változást jelenti a társadalom minden működési területén – ennek a víziónak a részét képezi. 

A "Digitális átállás menetrend" a Tamási Város Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája Cselekvési terv része. A "Digitális átállás akcióterv" 2024-ben készül el, melyhez jelen kérdőív kitöltésével kéri Tamási Város Önkormányzata az Önök segítségét.

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélkül történik. A kutatást végző HROD Közösségi, Gazdasági- és Társadalomfejlesztési Központ munkatársai a beérkező adatokat kizárólag a “Digitális átállás menetrend – Digitális akcióterv” összefüggésében használják fel.

Kérjük, segítse tervező munkánkat azzal, hogy 2024. október 2-ig kitölti az alábbi kérdőívet. A kérdőív kitöltése körülbelül 5 - 10 percet vesz igénybe.

A kérdőív az alábbi linken keresztül érhető el: https://forms.office.com/e/atG1uU6SBQ

Közreműködését köszönjük!

Üdvözlettel:
Porga Ferenc
Tamási Város Polgármestere

Előző KSH - Időmérleg