ESEMÉNYNAPTÁR

Az épület és a parkoló felújítása, funkcióváltása a TOP-2.1.2-15-TL1-2016-00003 kódszámú, Zöld Város projekt (Városi zöld területek revitalizációja és épületek megújítása) keretein belül kerül megvalósításra.

A projekt további részét képezi többek között a Termálfürdő szomszédságában található Aktív park, a Liget játszótér, a Fenyves tanösvény, valamint számos egyéb városi zöldfelület rekonstrukciója. A Logisztikai Központ elkészültével, lassan a teljes projekt is a fizikai befejezéshez tart.

Végéhez közelednek a Logisztikai Központ és a hozzá tartozó parkoló kivitelezésének munkálatai

A Helyi Termék Logisztikai Központ a piactérhez közel, a Zöldalma Ház mellett kerül kialakításra, amellyel tovább javulnak a helyi termékek értékesítésének, piacra kerülésének lehetőségei. A megújult épület fontos szerepet fog betölteni a város kiskereskedelmében, támogatva a helyi vállalkozásokat és a vidéki gazdálkodókat. Az épülethez kialakított parkoló a Logisztikai Központ és ezáltal a piactér megközelíthetőségének és infrastrukturális kiépítettségének mértékét egyaránt növeli. A parkolót/közlekedőt napelemes kandeláberek és növénykiültetések egészítik ki.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei