ESEMÉNYNAPTÁR

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2020. évi pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió Ft támogatást biztosít.

Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok a www.emet.gov.hu oldalról tölthetők le (http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica15/ az „A” típusú pályázathoz, http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica16/ a „B” típusú pályázathoz).

Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2020. évi fordulójával kapcsolatban érdeklődőket, hogy a pályázat benyújtása

2019. október 4. – 2019. november 5. között lehetséges.

A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – a pályázónak saját magának kell regisztrálnia (https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx).

A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pá-lyázati űrlapot ki kell nyomtatni és aláírás után a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal (Tamási, Szabadság u. 46-48.) I. emelet 33. számú irodájába behozni a szükséges mellékletekkel együtt.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.

Bővebb tájékoztatót a www.emet.gov.hu, illetve telefonon az 570-800-as számon, személyesen az Önkormányzati Hivatal I. emelet 33. számú irodájában Antal Ágnes ügyintézőtől kaphatnak a tisz-telt érdeklődők.

Tamási Város Önkormányzata

A pályázati kiírások és a pályázathoz csatolandó mellékletek ide kattintva letölthetőek!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei