ESEMÉNYNAPTÁR

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt ingatlantulajdonosokat, kezelőket, használókat, hogy Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének a helyi védett értékek támogatásáról szóló 3/2006. (I. 31.) számú rendeletében kapott felhatalmazás alapján a helyi védelem alatt álló értékek megóvása, állaguk megőrzése érdekében adható támogatás elnyerése céljából Tamási Város Polgármestere nyilvános pályázatot ír ki.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 16. (péntek) 12:00 óra.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy az idei évben összesen 1.000 000 Ft támogatási összeg elnyerésére van lehetőség. A támogatás csak utófinanszírozással, az elvégzett munka igazolását követően folyósítható. Az elvégzett munkálatokról a számlákat legkésőbb 2021. szeptember 30-ig lehet benyújtani. A támogatás nem haladhatja meg az elvégzett munka igazolt költségének 50 %-át.

Az itt nem részletezett kérdésekben a fent hivatkozott rendeletben foglaltak az irányadóak. Bővebb felvilágosításért kérem, szíveskedjenek ügyfélfogadási időben (hétfő 10:00-12:00 és csütörtök 10:-12:00) a Tamási Polgármesteri Hivatal Műszaki Hatósági Csoport (földszint 14. sz. iroda) munkatársához fordulni.

Tamási Város Önkormányzata

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei