ESEMÉNYNAPTÁR

Tisztelt Lakosság!

Tamásiban is folyamatos a koronavírus elleni oltásra regisztráltak beoltása.

Oltással kapcsolatos helyi információk

A háziorvosok a rendelkezésükre álló oltóanyagot mind felhasználják a Tolna Megyei Oltási Munkacsoport és a Tolna Megyei Kormányhivatal adott hétre kiadásra kerülő tájékoztatása, iránymutatása alapján. Tamási Város Önkormányzata a háziorvosok részére adminisztratív segítséget nyújt, illetve oltópontra szállítja azon személyeket, akik ezt más módon nem tudják megoldani.

Annak érdekében, hogy mind a háziorvosok, mind az adminisztrációban segítők valóban a munkájukat tudják végezni és az oltási tevékenység még gördülékenyebben tudjon haladni,  kérjük ne keressék fel telefonon vagy személyesen őket oltásra vonatkozó kérdéseikkel, mivel a rendelkezésre álló listák alapján történik az oltásra történő behívás.

Amennyiben nem biztos abban, hogy regisztrációja sikeres volt, vagy adataiban változás történt, illetve ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az ingyenesen hívható 1818 telefonszámon vagy az adatvedelem@neak.gov.hu email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.

Köszönettel:

Tamási Város Háziorvosai és
Tamási Város Önkormányzata

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei