ESEMÉNYNAPTÁR

Tisztelt Lakosok!

A Pécsi Tudományegyetem a Paks 2 projekthez kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését.

Ennek érdekében az alábbi ingyenes, online nyelvtanulási lehetőséget kínáljuk a Közép-Duna Menti Térségben, valamint Bonyhád vagy Dombóvár településeken élő vagy dolgozó, 18 év feletti magánszemélyeknek.

Az angol és orosz nyelvi képzések 40 órás időtartamban zajlanak 2021. július elejétől, heti 2X2 óra időbeosztást feltételezve, 10 héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig rendelkezésre állnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez.

Ingyenes online angol és orosz nyelvtanfolyamok indulnak

Az angol és orosz nyelvi képzéseket 5 különböző nyelvi szinten, a kezdőtől a haladóig tudjuk biztosítani a résztvevőknek, 8-15 fős csoportokban.   

A képzések lebonyolításába az egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (PTE BTK) és Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara (PTE KPVK) által biztosított nyelvtanárok kapcsolódnak be.

Terveink szerint az év végéig két különböző idősávban indulnak csoportjaink:

  • július 5. – szeptember 10.
  • október 4. – december 10.


A júliusban induló csoportokban történő részvételi szándékot 2021. június 20-ig lehet jelezni felénk a https://belsokepzesek.pte.hu/paks/ linken, ahol lehetőség van az online nyelvi szintfelmérő kitöltésére.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei