ESEMÉNYNAPTÁR

Tisztelt Lakosok, Pácienseink!

Az elmúlt hetekben megkezdődött a koronavírus elleni oltás ütemezett menete, hamarosan pedig sor kerülhet a tömeges oltásra.

Ennek érdekében az oltást szervezetten, fegyelmezetten kell megoldani.

Tamási háziorvosokként készen állunk arra, hogy amennyiben az oltóanyag rendelkezésre áll, valamennyi hozzánk tartozó regisztrált személyt beoltsunk.

Ennek érdekében kérjük a következőket szíveskedjenek betartani, alkalmazni, figyelembe venni:

  • aki még nem regisztrált, az tegye meg a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon. Ezen az oldalon lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra. Az oltás önkéntes és ingyenes. Amennyiben szeretné beoltatni magát, regisztráljon most.
  • várják meg, míg az a háziorvos, illetve annak megbízottja, akinél az Önök betegkártyája van felkeresi Önöket telefonos megkeresés alapján, amelynek során pontos tájékoztatást kapnak az oltás időpontjáról, helyéről, továbbá arról, hogy milyen okmányokat kell magukkal hozniuk. Mindenkit felkeresünk, aki regisztrált, telefonos érdeklődéssel ne tartsák fel a munkát.
  • az oltásra, amennyiben lehetőségük van rá, hozzák magukkal az alábbiakban letölthető hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve.
  • pontosan a megadott időpontban keressék fel háziorvosukat, az oltás során csak ezen ellátásban részesülnek a páciensek, más ellátást (vizsgálatot, gyógyszerírást) kérjük ne kezdeményezzenek.


Fentiek betartása mellett az oltás szervezett módon tud történni, kellemetlenségek, türelmet-lenség elkerülésével, az orvosok valóban a szakmai munkára, annak pontosságára tudnak fi-gyelni.

Adminisztratív segítségnyújtásban Tamási Város Önkormányzata és a Tamási Polgármesteri Hivatal vesz részt!

A védőoltás jelenti az egyetlen lehetséges védelmet a koronavírus-járvány ellen, ezért nagyon fontos, hogy minél több személy, minél előbb beoltásra kerüljön.

Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét és betartását!


Tamási Város Háziorvosai
Dr. Csendes Lajos
Dr. Szatmári László
Dr. Tímár Tibor

Hozzájáruló nyilatkozat  (letölthető innen)

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei