ESEMÉNYNAPTÁR

Az egykor sikeres, jól működő kenyérgyár épülete több, mint 20 éve használaton kívül áll. A felújítással az épület, terület megújulása a városképre, városszövetre pozitív hatást gyakorol.

Az újrahasznosított épületegyüttesben az önkormányzat közcélokat szolgáló sport- és szabadidős létesítményt kíván kialakítani, összevonva a városban jelenleg különböző helyeken található városi sportegyesület szakosztályait, valamint olyan új gazdasági tevékenység jelleggel szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak kíván lehetőséget biztosítani (fitnesz, konditerem, játszóház).

Az épületben a tervek szerint kialakításra kerülne egy a gyermekek számára vonzó játszóház, egy büfé, egy konditerem, egy fitness terem, valamint több, különálló edzőterem a sportegyesületek számára. Az emeleti részen irodákat helyeznének el, ahol az egyesületek vezetői végezhetik el az egyesülethez kapcsolódó irodai munkájukat, tarthatják meg rendezvényeiket.

A barnamezős területen található hasznosítással érintett épületállomány felújítása során törekszünk az energia hatékony üzemeltetést biztosító módon történő felújításra, átépítésre, a feltétlenül szükséges részleges bontásra, bővítésre, illetve rehabilitálásra (energia hatékonysági beruházások, megújuló energiaforrások alkalmazása az épület üzemeltetése során).

A tervezett épületegyüttesben elhelyezni kívánt sportfunkciók: Sportok Háza központi épület, súlyemelők edzőterme.

A munkaterület 2019.03.04-én átadásra került a Kivitelező Unikorn-Épker Kft részére.

A projekt kapcsán a változtatás jogát fenntartjuk.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei